Dopbilder

Gör detta inlägget ganska långt i efterhand, då hemsidan fortfarande var under ombyggnad när William döptes och vi hade vår bara-för-att-fest. Många av er har förstås redan sett bilderna på facebook, men nu får alltså även ni andra en chans att ta del av dem.
Jag har satt publiceringsdatum till datum för själva dopet och festen, mest för att det ska vara lätt att hitta fotona.

Lägger bilderna i några olika inlägg för att det inte ska bli så vansinnigt många bilder i varje (det är nog tillräckligt ändå).

Williams dopdag var riktigt bra. Själva dopceremonin började kl 10.30 i Offerdals kyrka i Ede, och William började bli riktigt trött redan på vägen dit. Inte så konstigt med tanke på att det anlänt gäster hela veckan och varit full rulle för honom. Kvällen innan dopet hade vi ju öppet hus här hemma och William var i sitt esse hela dagen och kvällen. Han lyckades i alla fall hålla sig vid relativt gott mod under hela ceremonin, och blev bara lite ledsen mot slutet när tröttheten tog övertaget. Han underhöll alla när han plaskade i dopfunten, och tog annars det hela med ro. Mamma och pappa kanske inte gjorde det mest genomtänkta valet av strumpor och ett par blårandiga strumpor stack fram under dopklänningen, men vad gör väl det…
Dopklänningen fick vi låna av Per-Olof – en jättefint äldre plagg som Per-Olofs mamma (?) piffat upp.
Faddrar var förstås farbror Claes och tant Anna, och kusin Moa tände dopljuset. David sjöng en otroligt vacker sång (Blessed av Elton John) och farmor läste en text. Kusin Leyla hade kanske det allra viktigaste uppdraget och startade kyrkklockorna – utan henne hade det ju inte blivit något dop!
Jenny och Eila fotograferade, då vi ju av naturliga skäl vad upptagna på annat håll.
Tack snälla alla ni som kom och som på olika sätt ställde upp!

Efter ceremonin hade vi dopfika i församlingshemmet tillsammans med presentöppning. En ofantlig massa presenter blev det – tusen tack alla! Många presenter är fotograferade här nedan, dock inte alla, men det betyder inte att de som inte finns med inte uppskattades! William gick i däck så fort vi kom till församlingshemmet och gick miste om det mesta roliga där. Var nog lika bra, så att han sen orkade med resten av dagen. Fler bilder i nästa inlägg.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *