William 1 år

Vilken dag han har haft, killen! Farmor kom i förmiddags, och William fick följa med till flygplatsen, vilket var lite spännande. Fika med farmor, farfar, tant Anita, tant Marlene och Eila, och farbror Christian. Presentöppning – och vilka presenter sen! Rutschkana från fastrar med familjer, bobbycar med släp från farmor, farfar och oldefar, skottkärra, sparbössa och hoppko från mamma och pappa, badleksak från Christian, mössa, inneskor och underbara luddor från Marlene och Eila, jättefin förstoring från tant Anna och farbror Claes, pussel, leksaksratt och kläder från Emil, Alfons och deras mamma och pappa, med mera… Med risk att bli bortskämd! Största nöjet bjöd nog dock tant Anitas present på – en alldeles egen tårta att göra precis som han ville med, vilket han också gjorde. Underbart att se, särskilt när han dök ner med hela ansiktet och mumsade i sig direkt från bordet. Tack snälla, alla ni som på olika sätt gratulerat och firat vår älskade grabb – ni kan kanske ana hur fantastiskt det är att få fira hans första födelsedag tillsammans! Svärfar och Martin for ut en sväng i skogen med fyrhjulingen och fick då för sig att de var väldigt nära en hona som ropade på sin/sina unge/ungar. Kan givetvis varit nåt helt annat som lät, men det såg även ut som en lega i närheten, så vem vet? Nu är det väldigt skönt med fredagskväll, efter en fullspäckad dag. William däckade vid halv sju, helt färdig efter dagens aktiviteter följt av ett bad för att tvätta bort tårtan som han nog hade precis överallt… Har tagit massor med bilder idag, och lägger ut fler när tillfälle ges att sitta lite vid datorn, när det nu kan tänkas bli. På tal om fotografering så var jag och William hos Jenny i tångeråsen och tog några ettårsbilder. En utmaning vill jag lova – herrejisses vilken duracellkanin till att hålla på! Ska bli mycket intressant att se om jenny han med att ställa in skärpan på nån av bilderna – tror nog jag blir lite imponerad isåfall!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *