magsjuka in da house

Har varit tyst om oss ett par veckor eller så igen, detta av två anledningar.

1. Min mobil har nu gett upp för gott och inte ens mina rutinerade återupplivningsförsök hjälper längre. Skulle farit in till stan redan i slutet av förra veckan för att köpa en ny men anledning 2 nedan satte stopp för planerna. Har under tiden vår gamla trotjänar-Nokia som nödlösning så att jag åtminstone kan ringa och skicka/ta emot sms. Så mycket mer går dock inte att göra med den.
Förresten så har jag härmed blivit av med de allra flesta telefonnummer jag haft så har lite svårt att nå folk för tillfället. Så ni vet. Men hör gärna av er (0734-397193)!

2. Båda barnen har blivit magsjuka. William började redan i onsdags kväll, med att spy ner både sig och sängen utan att vakna. Sen har det fortsatt i flera dagar. Har dessutom haft riktigt hög feber och varit riktigt tagen, stackaren. Fick lite utslag också, på hela kroppen, som dock ser ut att ha försvunnit nu. De sista två dagarna nu har han känts ganska ok och särskilt idag har han ätit som en häst, så för hans del är nog ordningen återställd igen.
Mario blev dålig i fredags kväll. När vi lagt honom vaknade han efter bara en kvart eller så och gallskrek, och hade då även han spytt ner både sig, hela sängen och golvet. Sen har det fortsatt där också och han har fortfarande hemsk diarré. Dock otroligt pigg och glad mellan attackerna, fattar inte hur han orkar, go-fisen. Har iallafall sluppit Williams feber – förutom nån liten feberattack en av dagarna har han ”bara” varit dålig i magen och haft några prickar på kroppen.
Har iallafall varit några slitsamma dagar (och framför allt nätter!) så det ska bli skönt när alla är friska och vi är tillbaka i vardagslunket igen.

Ny mobil kommer att införskaffas vid tillfälle och sen blir det lite bättre ordning på bloggandet igen, hoppas jag. Det har ju varit dålig kvalitet på många av bilderna från min mobils sista tid, framför allt de som tagits med blixt, så då har man inte blivit så sugen på att lägga upp dem. Förhoppningsvis får vi snart fina bilder igen!

Ha det gott kära vänner, och hoppas att ni sluppit och slipper magsjuka…! Ta i trä så har vi vuxna i huset klarat oss….än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *