Lerduveskytte

Röding är nu åter hemma, efter en veckas arbete i Häljesund. Som väntat har han skött sig exemplariskt, och tyckte det var jätteroligt att få arbeta framför diverse vagnar och redskap. Magnus har skickat regelbundna uppdateringar med foton på Röding i arbete. Själva ska vi nu trappa upp sökandet efter en fyrhjulsvagn så att Röding kan få arbeta lite mer här hemma också, särkskilt nu när veden ska in.

Röding undervisar eleverna från Dille Gård

Tingla åkte hem i morse, och Röding och Timur går för första gången i år på andra sidan vägen och smakar lite vårgräs, för att så sakteliga få vänja sig efter vintern.

Hästarna i vårhagen

I måndags var vi på skjutbanan igen, och fick denna gången förutom lerduveskytte testa på prickskytte på 50 m avstånd med en .22. Även denna gången var det riktigt roligt, och gick över förväntan för oss båda! Martin lyckades pricka alla 6 duvorna en av omgångarna och Jenni lyckades sätta alla 4 skott i innersta ringen (10:an) på måltavlan en av omgångarna, så det får man väl vara ganska nöjd med, nybörjare som vi är! Ok, nu ska vi sluta skryta… 🙂 Nybörjartur i alla ära, men vi är ännu långt i från att klara provet…

Martin skjuter lerduvor

Jennis måltavla efter prickskyttet
Motorcykeln har kommit fram efter vintern, och igår for Martin till stan för den årliga besiktningen, som gick finfint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *