Virus

image

image

image

image

image

image

Veckan har varit ganska jobbig, men nu börjar det ljusna känns det som. Jag har haft nåt styggt virus i kroppen, och förra helgen var jag helt däckad. Tappade rösten, hade ont i huvud och hals, mm. Det värsta har nog ändå varit sömnbristen. Båda barnen har sovit dåligt i flera veckor, och då jag har varit själv hemma de flesta nätterna har det flera nätter inte blivit många minuters sömn. Men så har det ju varit förkylningar som vandrat runt i huset, från den ena till den andra, i flera veckor, så det är väl inte så konstigt. Inte lätt att sova när man inte är i form, snorar och hostar. Stackarna.

Viruset jag nämnde har hoppat vidare till Mario, och vi fick tillbringa en natt på sjukhuset då han fick lite andningssvårigheter. Luftrören var svullna, så han fick inhalera läkemedel varannan timme, först under eftermiddagen då vi kom dit (först på hälsocentralen här hemma, men då gjorde det ingen skillnad) och sen under natten. Svarade fint på det, så vi fick åka hem direkt efter ronden, och han är otroligt pigg och glad igen så det känns skönt. Verkade mest tycka det var ganska mysigt på sjukhuset med all uppmärksamhet och nya leksaker 🙂

William hittar på nya saker hela tiden och munnen går i ett, även om man fortfarande bara förstår en bråkdel av det han säger. Älskar när han får hjälpa till, och det är bland annat hans uppgift att ge magnum mat, vilket jag nog redan berättat. Han hjälper även till att tömma diskmaskinen, mata fåglarna (som nu börjat hitta till vår nya foderlada), vattna hästarna, mm. Duktig kille!

Idag har vi bakat glutenfria havrekakor. Försvinnande goda! Denna gången var vi dock lite mer förutseende och stoppade dem i frysen innan vi hann äta upp alla…

Anmält magnum till ett par utställningar till, och håller förstås tummarna för ett championat (även om vi kanske inte har några direkta illusioner om att det kommer att bli ett tredje cert på någon av de utställningar vi anmält till då konkurrensen är så stor där, särskilt i Stockholm förstås).

Har blivit lite kallare igen och rimfrosten gör verkligen att det känns mycket ljusare igen. Väntar nu bara på den där riktiga snön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *