Femmånadersdagen

William fick vara hemma idag också, då han fortfarande är ganska snorig och hostig. Mario är också snorig och hostig, om än i något mindre skala (än så länge – ta i trä), men ganska glad ändå.

Fem månader idag! Tog en hel del bilder med kameran, som jag lägger upp när jag har möjlighet att sitta vid datorn lite. Tog dock nån med mobilen också som jag lägger upp så länge. Sötnosen, i Williams pandasuit 🙂

Idag har det blivit en massa lek med play-do, målat vattenfärg, lånat nya böcker på biblioteket mm. William har haft tebjudning i lekstugan och hjälpt till att panta flaskor – bra sätt att lära sig att det lönar sig att hjälpa till och roligt att stoppa slantarna i sparbössan 🙂 En ganska bra dag trots allt! (Åtminstone fram till läggdags, men det behöver vi inte gå in på…

image

En reaktion på “Femmånadersdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *