Förkylt

Blev en hemmadag idag. William har varit tussig hela helgen, med fruktansvärd hosta. Pigg mellan varven, men så är det nåt som inte går enligt planerna (mamma tar fram fel bok, blåbären är slut i kylskåpet, blöjan behöver bytas, eller nån annan liknande katastrof) och då är det som om hela världen går under och han blir helt förtvivlad, vilket ju inte alls är likt honom. Har dock varit ganska pigg och glad idag trots allt så blir det ingen försämring blir det nog dagis imorgon med förutsättningen att de ringer om han blir sämre.
Mario har hittills klarat sig bättre men jag har en känsla att han också är på väg att bli hemsökt av samma baciller då han var ganska täppt i morse och har hostat lite under dagen.
Både jag och Martin har ont i halsen och känner oss tussiga så vore väl nästan konstigt om Mario skulle klara sig osmittad.

image

image

image

Trots sjukan har vi hunnit med en hel del i helgen, nämligen staketbygget – äntligen! Känns jätteskönt att fått upp det! Visst kan William ganska enkelt springa runt fjöset och på så sätt ta sig förbi men det är ju helt annat än att kunna springa rakt ut på vägen som tidigare. Känns lite tryggare.

image

image

image

Varit iväg och tränat lite på skyttet också vilket känns bra. Hoppas komma iväg nån gång till innan helgen då vi drar igång.

image

Trött kille…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *