Bygget är igång!

Nu har bygget äntligen kommit igång, så det har varit full fart de senaste dagarna. Stommen är nu på plats. Det är ju ett ganska tacksamt jobb för varje pinne syns och gör stor skillnad. Under byggtiden har det varit grymt varmt med närmare 30 grader varje dag. Igår kom dock en riktigt ordentlig åskskur så nu är takpappen invigd.

Så här såg det ut för några dagar sedan

Plötsligt händer det!

Snart är taket på

Så ser det ut nu
Hästarna har tyckt det har varit lite jobbigt i värmen och har varit tacksamma att få komma hem under dagarna och kunna stå i stallet där det är lite svalare och insektsfritt.

Idag börjar Jenni jobba igen, på Hällebo, så nu är det slut med semestern för hennes del. Fast hon har tagit en vecka till, när Martins föräldrar kommer på besök, så riktigt slut är det inte.
Martin har ganska tomt med jobb för tillfället – det verkar som om alla har semester och ingen tror att det någonsin kommer att bli kallt igen…
Även Jenni har köpt en hagelbock nu – en Beretta 687, kal 12, begagnad. Så nu blir det drygt att vänta på skåp och licens!

Imorgon kommer ett reportage om Tångeråsen-Gärde i Allas veckotidning, om det är någon som är intresserad av att läsa om livet på glesbygden!

www.offerdal.se är nu officiellt släppt, men arbetet kommer naturligtvis att fortsätta med att bygga upp och marknadsföra sidan. Jenni har varit runt och träffat några företagare, som alla har varit väldigt positiva, och hon kommer att kontakta fler företagare efter hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *