Sommar idag igen

Väderomslag är tydligen på gång och regn väntas under natten/morgondagen, men åtminstone en dags sommar till fick vi, och härligt var det. Har förstås varit på kontoret en hel del idag, men tog morgonkoppen på bron, liksom lunchen. När jag hämtat William så var vi sen ute tills läggdags, så det hann ju bli en del sol i allafall.

Gick hela lilla rundan med William och magnum, och han är så duktig på att knata på. Han har ju sina sidoprojekt då det blir säkert minst dubbelt så långt att gå, men han fixar det bra och tycker det är kul. Stannade till halvvägs ner för backen i hästhagen och slängde oss i gräset bland alla smörblommor och maskrosor och bara myste.
Grillat korv ikväll, och sen jagat runt en övertrött och därmed extremt speedad William för att få på ny pyjamas och blöja. Inte det lättaste!

image

image

image

image

/Jenni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *