En blivande biolog?

Kan nämna att Martin nyss gjorde debut som författare här på bloggen – det senaste inlägget var från honom, och då även han numera har WordPress-appen installerad på sin mobil lär det kunna bli fler. För att förenkla för alla så kommer vi därför numera att ha signatur efter varje inlägg så man ska veta vem som skrivit vad.

Tänkte bara tillägga ett par små roliga händelser från igår och idag. På promenad igår kryllade det av daggmaskar på vägen uppe vid Hön (där vi sovit i natt). Jag visade dessa för William och han tyckte det var fantastiskt roligt hur de sprattlade (säger man så om daggmaskar) när man petade på dem. Tyckte också det var kul att hålla dem – tills han plötsligt tog tag i båda ändarna på en och försökte bita av den på mitten som om han skulle äta ett sånt där kolasnöre. Hann stoppa honom i grevens tid… Har lite att prata om där när det kommer till etik och djurhållning tror jag…

Djurhållning ja… Säger inte att det är så och förmodligen finns det en helt naturlig förklaring. Men ikväll, när jag stod i källaren och sorterade Williams kläder för att slänga in i tvättmaskinen hoppade det plötsligt fram en groda från hans kläder. Och vi har aldrig under de 6 åren vi bott här haft grodor i källaren. Man undrar ju lite vart det ska sluta, OM det nu är så att vår son redan nu kommer hem med grodor i fickorna, när han är 20 månader gammal…

Lägger upp lite bilder i sinom tid från dagens festligheter. Hade slut på minne på mobilen och fick tömma hela minneskortet på bilder och filmer. Tog dessutom alla bilder från firandet idag med den ”riktiga” kameran. Hade dock nån bild på William med daggmasken som nu alltså ligger på datorn.

/Jenni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *