Fest

Sommaren har gjort ett uppehåll, och det är nu ca 7 grader, regnar och blåser om vartannat, med lite uppehåll mellan varven. Tydligen ska det bli något bättre imorgon, annars ser det inte bättre ut än att man får rota fram långkalsongerna igen.

Höften är bättre, som tur är, även om den fortfarande är ond och det är vila som gäller. Men blir det ingen försämring så känns det som det borde gått över om några dagar.

Har ikväll varit på fest på dagis. Bjöds på sång av barnen, följt av tårta. De barn som ska sluta på dagis för att börja skolan sparkades sedan ut, genom att åka rutschkana ut genom fönstret. En trevlig kväll, även om vi var lite tveksamma innan vi for hemifrån då William tydligt var väldigt trött redan då. Dock piggnade han till när vi kom dit och hängde med en dryg timme innan det kändes som det var dags att stoppa honom i säng.

Dagis igen imorgon, sen flera dagars uppehåll då det är röd dag på torsdags i och med nationaldagen. Hoppas på schysst väder då och en trevlig dag med marknad och veteranbilar mm på Svea park. Kan nog vara uppskattat hos William!

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *