Aj som f-n

Tycker jäkligt synd om mig själv. Var ute med magnum på en kvällsrunda igår och fick plötsligt så satans ont i höften. Måste vara ett muskelfäste som gått av eller nåt i den stilen. Har fortfarande riktigt ont och har dessutom sovit jäkligt dåligt inatt. Dels sov William dåligt och fick komma in till oss vid fyratiden och har sen legat och sparkat på oss och dels har jag vaknat varje gång jag rört mig för det har huggit till i höften.
Ska snart lämna William på dagis, sen tror jag att jag ska försöka sova en timme i fixerat läge så kanske jag blir lite go och gla efter det.

En bild från igår. Åter en hel utedag, även om det var lite svalare och till och med kom lite regn. Skitigaste ungen i hela offerdal tror jag, även om det inte riktigt syns på bilden. Men kul har han haft!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *