Värmebölja

Värmen har fortsatt och om man sen sitter där framåt hösten efter att juni, juli och augusti passerat med en sisådär tio grader, regn och kallblåst, ja då får man ju iallafall försöka komma ihåg denna högsommarvärme vi fick i maj.

William har gått näck större delen av dagen idag, och tillbringat en bra stund i vattenbaljan. Vi har varit ute precis hela dagen förutom sovstunden efter lunch och en tur till Ica kaxås.
Jag har påtat en hel del i trädgården medan William lekt nöjt. Tuktat lite vinbärsbuskar, dragit upp brännässlor precis vid trädäcket, där William brukar vara och gå, samt påbörjat projekt rabatt vid husväggen. Får väl se hur det går med det, men har iallafall börjat med att ta bort en del ogräs och håller på att jämna till lite för att så småningom få till ett stenparti med marktäckare och kryddväxter. Så är det tänkt iallafall – sen hur det blir är kanske en helt annan sak…

Varit hos tant Anita igen och fikat. Jag gjorde lite småfix vid datorn ikväll och då följde William med Martin och magnum på kvällsrundan i skogen. Spännande!

Varit ute o jobbat en del ikväll också. Brunnslocket till brunnen i hagen på andra sidan vägen var helt ruttet så Martin har snickrat på ett nytt som vi lagt dit. Ska försöka få cementlock till samtliga brunnar, får ta tag i det.

Imorgon blir det städdag på bygdegården. Kanske en tur till sjön också, om värmen håller i sig!

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *