Så tragiskt

Så har nästan en halv vecka åter gått. Martin kom hem i em – tidigare än väntat, vilket ju var positivt – efter att ha varit i dalarna på en installation.
Jag, William och magnum har alltså varit själva och även om det förstås varit tomt utan älsklingen/husse/pappa så har det gått bra. William har varit på ett strålande humör och dessutom sovit ganska bra förutom lite hosta och en blöt säng i natt, men när han fick komma ner i resesängen i vårt sovrum så somnade han om och sov sedan ganska bra.

Fick tragiska nyheter i måndags morse, som givetvis ständigt finns i bakhuvudet. Martins syster är ju sedan flera år gift med en irländare, och även vi har ju haft en del kontakt med hans familj under årens lopp. Vi var ju över till Irland för några år sen och bodde då hos hans föräldrar och träffade även syskonen och deras familjer. Hela irländska klanen har dessutom varit över i Sverige flera gånger och nu senast var ju föräldrarna med på Williams dop i somras. Otroligt trevliga, hela familjen.
För ett par dagar sen fick vi beskedet att ena systern hastigt och väldigt oväntat dött, bara så där. Osäker på exakt hur gammal hon var, men vi tror att hon måste varit närmare trettio än fyrtio. Lämnar förutom maken även fyra små barn efter sig, den äldsta kan väl vara i tolvårsåldern kanske, ungefär samma ålder som jag var när jag förlorade min pappa.
Fruktansvärt tragiskt, och vilken chock för alla. Martins syster med familj liksom Martins föräldrar är nu på Irland för att deltaga på begravningen. Så sorgligt.

Idag har vi invigt Williams nya sandlåda, vilket inte oväntat var en succé. Blev ren förtvivlan när det var dags att gå in och göra kväll, men den finns ju kvar igen imorgon.
William fick åka med pappa ner och hämta grus till den, vilket naturligtvis var roligt!

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *