Vab…igen…

Sovit väldigt dåligt inatt. William har hostat nåt hemskt och haft feber till och från. Tog in honom till oss nån gång framåt småtimmarna och sen låg han mest och vände och vred och smågnällde. Hade feber i morse också, och jag tror han har ont i halsen också. Har knappt ätit något idag förutom välling, fast nu på kvällen fick jag i honom lite yoghurt också. Han har överlag varit väldigt pigg och glad idag, för att sen plötsligt bli helt förtvivlad och bara velat sitta och kramas. Blir ju hemma imorgon också i allafall, sen får vi väl se.
Martin har också ont i halsen idag, så det ser ju inte bättre ut än att det blir ett varv till. Eller fler…
Blev därmed ändrade planer idag. Jag var hemma med William, och Martin körde in med bilen. Får boka om med Maria till en annan dag. Lite typiskt, men känns ju inte bra att lämna William när han är sjuk och helst vill ha sin mamma.

Magnum har också varit lite halvkrasslig några dagar, lite instabil i magen med mycket fisande och diarré. Tycker vi kan få bli och vara friska allihopa nu ett tag.

image

image

image

Martin är ute och kör hem ved. Har insett att vi måste bygga upp ett rejält lass för att helst ligga ett år före. I år har mycket av veden varit för fuktig vilket har gjort att vi fått elda mycket mer än vi normalt behövt. Vill helst att veden ska få ligga ett år till, dels för att den ska vara riktigt torr men även att man har lite marginal om nåt skulle hända så man inte riktigt hinner med nåt år av nån anledning. Men visst – det innebär ju en hel del jobb nu, men det får man ju ta.

William var inne i sin garderob och rotade idag och hittade en jeansjacka som vi inte tidigare använt, då den låg på hyllan för lite större storlekar. Han kom bärande på den med världens leende och försökte själv ta på den. Så stolt när han fick ta på den och gå till kontoret för att visa pappa! I jacka, mössa, stövlar, och pyjamas…

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *