Finaste Trigger

Nog för att veckorna går snabbt, men helgerna bara skenar förbi. Söndag kväll igen och dags att summera veckoslutet.

Hade tänkt flytta upp till Hön i fredags, men då både jag och William var febriga och slöa så bestämde vi oss för att stanna hemma och avvakta. I lördags mådde vi dock betydligt bättre och då gick jag, William och magnum upp dit redan på fm, medan Martin stannade hemma några timmar till och arbetade med veden. Vi hade en mysig dag där uppe där vi bland annat tog igen lite förlorad sömn och undersökte grävmaskinen som så uppskattat parkerat bara ett par hundra meter från huset. Oj oj oj vad det brummade! Exalterad kille!

image

Har snöat en del i helgen och när vi vaknade i morse såg det ut så här.

image

Dock klarnade det snabbt upp och blev helt underbart väder med strålande sol. Till och med så jackorna åkte av framåt dagen. Underbart! Nu känns det plötsligt lite mer som maj och som att det finns lite hopp inför sommaren. Snart gnäller man väl på värmen istället…
Här är en bild från morgonpromenaden – fortfarande lite kyligt då, men senare slapp till och med William ytterkläderna.

image

Veckans höjdpunkt var dock nog stadsredan och besöket hos Trigger. Älskade hund så go han är! Har aldrig tvivlat på att han fått det bra hos sin nya matte men det var ändå fantastiskt skönt att få träffa honom och känna av lite och se hur han har det. Han blev fantastiskt glad att se oss, vilket var jätteroligt, och han lade sig snabbt på sin gamla plats i knäet. Hur roligt det än var att träffa honom och se att han kom ihåg oss så var det samtidigt väldigt skönt att se hur cool han var när vi skulle åka igen. Det var tydligt att han visste att han inte skulle följa med och han låg lugnt kvar hos sin nya matte. Kändes riktigt bra!

image

image

Hade sedan en trevlig em på F4 hundcenter, där det var öppet hus, med fika, tipspromenad, mm. Sprang på Trigger där en gång till, helt oplanerat, och vi fick väl då bekräftat att det fortfarande är uteslutet att prova att låta trigger och magnum träffas igen, bara genom att passera bilen. Otroligt märkligt att det kan ha blivit sådant agg dem emellan, efter att de först fungerat så otroligt bra ihop. De har ju inte heller några problem med andra hundar utan det är just med varandra. Nåja, vi hoppas att vi aldrig ska behöva ens fundera på det något mer utan att Trigger får åldras tillsammans med sin nya matte R!

Ikväll är Martin på jourutryckning. Imorgon far jag till stan. Bilen ska på service och jag tar dagen till att uträtta en massa ärenden samt träffa en fin vän. Tänkte passa på att simma också! Och sitta i bubbelbadet… Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *