Laddat batterierna

Söndag kväll och hemma igen. Haft en riktigt härlig helg på Hön. Vi har ju försökt använda huset en del när det varit tillfälle till det och denna helgen var första gången för säsongen. Vi har inte varit där sen i höstas nån gång – fick ju sluta då eftersom vi inte längre kunde ha hundarna tillsammans, och sen på vintern har det inte direkt lockat. Men nu lär det nog bli en hel del, lite beroende på hur mycket det blir uthyrt förstås. Har väl tänkt försöka marknadsföra det lite igen för att få in nån liten slant. Men när det står tomt, då är det vi som var dit och myser!

image

image

Och vilken helg det har varit! Mest har förstås William och magnum njutit. Fått busa, mysa, utforska och vara med hela helgen. Kan det bli bättre? Även vi vuxna har fått koppla av en hel del (trots att vi fått jaga William en hel del). Även om det bara är en kilometer bort så är det ändå långt ifrån alla måsten man har hemma. Dessutom finns där ingen teve, ingen dator, etc. Underbart! Mobiler har vi visserligen med men mottagningen är så dålig så det är ganska lätt att lägga mobilen till sidan större delen av tiden.

image

image

Har varit ute ganska mycket. Gått, busat, kollat hur långt våren kommit, planerat inför framtida grillplats, mm. Vi (Martin) sågade även ner lite småträd och grenar som skymt utsikten över åreskutan från köksfönstret. Lite småplock, men mest bara helt ledigt, vilket var bra längesen!
Igår kväll tände vi grillen för första gången (med undantag från skoterturerna förstås) – gott!
Som grädde på moset som William bättre än han gjort på hela veckan, vilket ju gjorde helgen ännu mer avkopplande – underbart!

image

image

image

Kom hem igen i eftermiddags och då hade vi turen att bli bjudna på middag av finaste grannen. Komplett med lite rödvin och efterrätt. Kan det bli bättre? Nu mår man minsann gott!

Fyllde ju förresten år i torsdags. Firade inte nåt direkt, utan var väldigt nöjd med en lugn och tidig hemmakväll med familjen efter alla sjukveckor och sömnlösa nätter. Fick iallafall en eftersökskurs av gubben i present och det ser jag väldigt mycket fram emot! Fick även bland annat en sandlåda vilket jag länge önskat mig! Ok då, är kanske mest till William, men även jag kommer att ha stor glädje av den, det är jag säker på! Om inget annat kanske det kan få huliganen att sitta still på ett o samma ställe i två minuter…

I fredags for jag och William till stan och uträttade lite ärenden. Resten av dagen lekte vi ute här hemma. Roligt!!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *