Trötta

Natten var verkligen inte rolig. William sov fruktansvärt oroligt och vaknade direkt när vi gick och lade oss och sen blev det inte många minuters sömn. Efter ett par timmar kröp jag och William ner i extrasängen i hans rum, men då låg han och vände och vred och sparkade på mig. Hungrig var han också, trots att han åt som en häst innan han gick och lade sig. Vid halvfyra-fyra gick vi och lade oss i soffan i vardagsrummet, han på mitt bröst. Han slumrade till ganska bra då, och sov tills klockan var halv sju. Själv sov jag dock inte så mycket.

Huvudvärken är betydligt bättre idag. Dock blev det bara en halvdag på kontoret då jag kände att det var jobbigt att fokusera och jag ville inte riskera att bli sämre. Så eftermiddagen lade jag inne i huset, dammsög och rensade ut i rummet innanför köket där det fortfarande luktar efter magsjukan. Har varit i kontakt med lss och ska skriva ihop ett mail till chefen för att få ut en besiktningsman för att titta på golvet och sängen. Tycker som sagt fortfarande det luktar, och hoppas att det ”bara” är därifrån det kommer, så det inte sitter i tapeterna också. Har tagit ut alla kuddar, mm, som låg på golvet innan (Williams koja) och slängt gardinerna i tvätten. Rummet har ju stått med fönstret öppet i flera dagar nu så tycker det borde inte lukta längre, men men.

William tycker just nu att det är jättekul att spela på elorgeln. Kan själv klättra upp på pallen och starta elorgeln.

Hoppsan nu vaknar han….

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *