Mer virus?

Så är det då min tur att få skiten. Om det nu är samma skit som attackerar på ett annat sätt eller vad, det vet jag inte. Hade väl varit det bästa, om man tänker på alternativet – att det är ett nytt virus som ska gå laget runt…
Har iallafall fått en sjuhelvetes huvudvärk. Började igår em och har bara blivit värre. Har legat hela dagen när w var på dagis, och även ikväll, då Martin fått ta hand om allt här hemma. Just nu känns det något bättre, men det är väl kanske mest värktabletternas förtjänst. Kommer iallafall inte att sitta med telefonen alltför länge.

Tänkte iallafall lägga upp ett par bilder. En på mig o William som poserar tillsammans (kanske inte så smickrande men lite rolig) och en på William från dagis i morse. Store killen! Han är alltså tillbaka på dagis igen – hur länge det nu varar. Går nämligen vattenkoppor nu… Men trots all sjuka vi haft under våren så är det faktiskt något jag hoppas han blir smittad av. Så är det gjort och han slipper få det som vuxen, som jag fick. Inte kul!

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *