Ny vagn

Blev ju såklart ingen stadsresa för mig och William idag med tanke på kräkningarna vi vaknade till i morse. Blev istället ett par timmar i soffan där William växlade mellan att sova och att kräkas. Fram emot lunch piggnade han till ordentligt och sprang sen runt o lekte ungefär som vanligt. Som sen igen en bra stund på em, innan han lekte lite till. Har alltså varit ganska pigg och ungefär som vanligt resten av dagen (kanske lite mer trött) och vi började hoppas på att det var en väldigt snabb variant av magsjuka. Bäddade i resesängen för att kunna ha lite bättre koll i natt. För nån timme sen vaknade han, och hade då kräkt ner sig och sängen igen. Fick sitta uppe och kramas en timme, och sover nu igen. Får väl se hur det utvecklar sig under natten och helgen.

Blev såklart ingen stadsresa för oss idag. Istället åkte Martin in till stan för att hämta barnvagnen vi tingat på annons, en Emmaljunga scooter. Den vagn vi haft hittills har han ju nu blivit lite för lång för att sova bekvämt i. Tog en liten provtur med den efter kvällsmaten och han verkade väldigt nöjd med sitt nya åkdon.

image

image

image

Vad resten av helgen kommer att innehålla får vi väl se. Lär ju åtminstone till viss del bero på måendet här i huset. Ska väl iallafall sätta undan skotern och pulkan för säsongen, känns ju verkligen som att säsongen är slut nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *