Bääääbisar

Heldag på kontoret, och faktiskt en ganska bra sådan. Man kan ju bli knäpp för mindre men efter flera dagars strul med hemsidan (offerdal.se) som ju blev hackad och otaliga installationer, genomgång av filer, rensning av databas, ominstallation och avaktivering av plugins och moduler, etc, så fungerar det plötsligt. Bara så där. Vetefan varför det fungerade femtielvte gången jag ominstallerade och inte första, men det lär jag aldrig få veta. Vet ju förstås att Loopia haft en jäkla massa strul och jag har ju märkt att det varit glapp i kontakten med databasen och möjligtvis att de spelat in. Klart att alla webbhotell kan råka ut för problem, men jag blir allt mer övertygad om att det blir dags att lämna Loopia. Tycker inte man får lika mycket för pengarna som för några år sen och de känns inte alls särskilt driftsäkra. Betalt kan de ta minsann, och då tycker jag man ska kunna förvänta sig mer än de levererar. Faktum är att de wepplatser vi har liggande hos cliche varit betydligt mer problemfria och inte legat nere en gång på ett par år, vad vi märkt – detta trots att cliche kostar en bråkdel av loopias avgifter. Sen tvivlar jag på att cliche riktigt räcker till för mina behov på de wepplatser som nu är aktuella, men det finns ju gott om andra alternativ. Gäller att fönstershoppa ordentligt först bara, så det blir rätt. Är ju lite bök med att byta!

Snösmältningen och tjällossningen är här, och vägarna börjar bli så där härligt kör- och bilvänliga igen… Och värre lär det bli. Suck.
image

Efter dagis idag gjorde vi ett stopp hos tindra och hennes mamma. Provsatt vagnen (emmaljunga scooter) som vi spanat in på annons och förhoppningsvis hämtar i stan imorgon.  Kändes som en rejäl vagn som enligt rapporter ska fungera jättebra att köra i såväl skog som snö.
Tittade även på årets lamm, som givetvis var otroligt söta.

image

William, Tindra, vovven Kira och mamma Martina med ett av lammen.

Tonåringen T som vi är stödfamilj åt kom i dag och stannar tills på söndag. Skola imorgon för hans del, medan jag och William far och tittar på vagnen vi tingat samt uträttar lite ärenden i stan. Behöver toppa upp matförrådet lite samt införskaffa ett till skåplås, då William tagit sönder ett och han nu gärna vill tömma vitrinskåpet på glas. Ska även titta efter extra hjälm till att ha på dagis. Den han har här hemma lär ju behövas här.

Trött kille som däckat nu efter fullspäckad dag och efter att ha ätit som en häst (två stora portioner potatismos och falukorv), trött mamma som gärna gjort detsamma men försöker hålla sig vaken en stund till.

Trevlig kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *