Sicken dag

Idag har verkligen inte varit den bästa dagen. Loopia hade åter nåt strul, och flera av mina webbplatser låg nere, inklusive databaser och – värst av allt – mail. Höll precis på med femtielvte ominstallationen av offerdal.se och det gick ju inte bara att lämna det så där halvfärdigt ifall sidan sen skulle komma online när jag inte kundig färdigställa installationen. Grejen är ju den att skulle fel person komma åt installationsfilerna just under själva installationen så har man ju så att säga skitit i det blå skåpet. Eller åtminstone skapat sig själv en jäkla massa extra jobb. Så fick ha koll på det hela dagen och sen sticka ut en timme på kvällen för att färdigställa installationen och sen ta sidan offline. Har börjat kolla lite mer på alternativt webbhotell då jag tycker Loopia fungerar allt sämre, och det vetekatten om detta inte var droppen. Men visst, man byter inte bara webbhotell sådär huxflux för att det är så jäkla kul, för det medför ju trots allt en hel del arbete och förmodligen strul innan det fungerar som det ska. Kostar ibland även lite extra, med uppstartsavgifter. Så tål att tänkas på. Men visst, känns som att om jag ändå ska flytta så är det lika bra att göra det medan offerdal.se ändå ligger nere. Suger vidare på karamellen och tittar runt lite imorgon.

Pissväder idag. Punkt. Regn, blåst, rått, kallt, blött, halt, skitigt.  inte trevligt allt. Men märks iallafall att det tar ordentligt på snön. Rann över hela vägen idag, se bilden jag tog på kvällsrundan med magnum.

image

Lämnade William på dagis imorse och han blev jätteledsen när jag skullr åka. Då följde jag med en sväng så han kom igång med dagens aktivitet – målning – och var så koncentrerad att han nog inte ens märkte att jag gick. Roligt att få kladda!

image

image

image

Har börjat plocka lite bland Williams kläder. Slängt en del som är riktigt risigt och sorterat resten för att försöka sälja en del och ge bort en del. Granntjejen kommer och hämtar en påse om några dagar, kul om det kommer till användning! Funderade först på att behålla det mesta OM det otänkbara skulle hända så att vi får adoptera en liten bebis till, men samtidigt säger ju förnuftet att den chansen är så liten att man nog kan klassa den som obefintlig. Och det tar ju ganska mycket plats, alla lådor, plats som vi inte har. Så, försöker ta tag i det och sälja av på typ tradera. Skulle vi mot förmodan behöva så små kläder igen så får vi väl ta tag i det då. Skulle det hända så är det nog isåfall ett väldigt kärt problem.

image

Har fått så jäkla ont i magen ikväll och känner så väl igen den där första mensvärken som ger en föraning om hur kommande veckan kommer att se ut. Fan, ibland längtar man till klimakteriet!
Sitter nu iallafall med ett glas rödvin och lite mörk choklad. Enda som hjälper, jag lovar. Åtminstone chokladen. Vinet är bara gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *