Den intellektuella typen…

Fick en sån rolig bild skickad till mig idag. Dagisfröken hade försökt skicka den redan för ett par veckor sen utan att lyckas, men idag gick det. Vilken snygging!

image

Idag är det ny vecka som inleds med vab. Fick svaret på salmonellaprovet och det var negativt vilket ju var bra. Igår var William relativt stabil i magen, hade dock väldigt ont vilket ju kanske inte är så konstigt. Sov bättre än på länge i natt, vilket var otroligt skönt även för mig. Två matningar blev det dock – magsäcken lär ju ha krympt ordentligt och han kan bara äta lite i taget och därför blir det istället desto oftare. Rättar väl ganska snart till sig igen.

Idag började dock dagen med diarré igen. Inte i närheten lika vattnig sådan som tidigare men ändå. Tre blöjor på fm. Sen har han producerat ytterligare en nu på em, dock ingen diarré denna gången och det är ju positivt. Får väl se hur länge han får vara hemma från dagis – man brukar väl säga 48 timmar efter tillfrisknande. Först och främst får väl diarrén försvinna helt, sen får vi ta de där två dagarna extra. Han är ju fortfarande lite trött och tunn men det lär nog rätta till sig ganska snabbt när han får behålla maten som han ska.

Ringde och bokade om tiden vi fått för vaccination. Skulle egentligen gjorts på torsdag men det känns ju direkt olämpligt i anslutning till en sådan elak magsjuka, så vi skjuter på det i två veckor.

Idag har vi kunnat vara ute lite mer än tidigare vilket har varit otroligt skönt för oss alla. I fm gick vi upp till hön och nu på em har vi varit ute och lekt lite här på gården och klappat hästarna mm. Skönt med frisk luft och lite sol efter så många dagars husarrest.

Idag fyller bästa grannen 65. Grattis!!

Martin har nu infektion på båda ögonen, men det har idag varit betydligt bättre än i går så han har arbetat på som vanligt. Mina ögon har ännu klarat sig, ta i trä, de känns dock fortfarande grusiga och kliar en del så jag tänker inte ta ut nåt i förskott…

image

Under helgen hade Martin turen att få se ett lodjur här i oxböle (trots att han är halvblind…). Snabbt gick det, men det var utan tvekan ett lo. Alltid roligt när man får se djur och även spåren efter dem. Bara en tidsfråga innan nallarna börjar vakna också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *