Bättre?

image

Har inte fått många leenden den senaste veckan men under eftermiddagen och framförallt nu under badstunden så har det kommit en del. Hoppas det betyder att han nu är på bättringsvägen. Feberfri än så länge idag, men hemsk hosta och vill fortfarande inte äta annat än välling. Eller jo, vill tills han får det i munnen och ska svälja. Tar sig dock lite över öronen, och är fortfarande väldigt snabba svängningar i humöret. Sov nästan hela fm, men som sagt sen varit piggare på em. Ville till läkaren med honom idag, för att få lungor, hals och öron kollade, men det fanns ingen läkare på lokala hälsocentralen idag och i Krokom ville de inte ta emot honom. Fått tid imorgon istället. Känns bra att få lungorna kollade efter så många dagars stygghosta.

Ikväll kommer Martin hem efter en veckas servicerunda. Ska bli väldigt skönt, hur det än är så har det varit lite jobbigt med på tok för lite sömn, en överaktiv hund (som varit svår att rasta ordentligt pga det väldigt kalla vädret och en sjuk William) och framförallt en väldigt väldigt olycklig kille.

Imorgon kommer Anna på besök, och det ska bli jätteroligt att få träffa henne och få visa henne hur vi bor. Hoppas bara att William kryar på sig lite mer! Anna är zingos brorsas matte från Skåne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *