Finn två fel…

image

Ja, vad ska man säga… Ibland kan han vara väldigt blond, vår kära lilla magnum, men helt dum är han iallafall inte alla gånger. Han vet iallafall hur man ska få uppmärksamhet. Fungerar inget annat så snor man Williams napp och hoppar upp i husses och mattes säng… Sen ligger man där, full av förväntan med svansen som går i hundratjugo och dunkar mot täcket som värsta mattbankaren, tills någon kommer för att skälla på en. Då slänger man sig på rygg så att man förhoppningsvis får magen kliad innan man åker ner… Försöka duger ju iallafall…

Feber igen idag för William, så det lär ju bli vab hela veckan. Jobbigt för honom, han hostar så hemskt och är riktigt kraxig och har säkert ont i halsen. Äter inte mycket, men som tur är så är det inga problem att få i honom välling och vatten iallafall.

Snöar igen. Varit ute och apporterat med magnum igen. Bästa sättet att aktivera honom när vi är själva hemma och William är sjuk. Gick bra – hade ett par tjuvstarter, men klart godkänt. Tränade även lite inkallning förbi godis. Svårt, men även där godkänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *