Gonatt

Ska alldeles strax gå och lägga mig, väntar bara för att se så att det brinner som det ska i pannan först så jag kan lägga i mer ved. Suttit uppe och kollat på en film ikväll, med en väldigt ynklig, trött och hostig grabb i famnen. Han är så himla trött, men så fort han lägger sig så börjar han hosta så hemskt och snorar igen alldeles. Så även om han lade sig redan vid halv sex så är det nog inte så många minuter han har sovit sammanlagt, och inte ens då särskilt djupt. Hoppas det blir bättre under natten, men det känns som det kan bli en lång natt.
Febern steg under eftermiddagen och vid läggdags hade han 39,3 och mådde inte alls bra. Får bli apoteket imorgon och köpa mer Alvedon. Tveksamt om det blir dagis alls denna veckan, men det ger sig.

När william som ute på bron i förmiddags så passade jag på att apportera med magnum. Riktigt duktig var han! Går absolut framåt även om han fortfarande är lite het på gröten ibland och lite väl lätt i rumpan. Han är så jäkla taggad och riktigt rolig att arbeta med så länge motivationen och koncentrationen håller. Dock orkar han inte så länge rent mentalt, så det gäller att läsa av honom och sluta innan han är för trött och tappar fokus för sen är det kört, inte som trigger som man kunde köra vidare ett tag till med, på ren lydnad.
En stund till en kopp te och en bok blev det också idag.

Martin är på servicerunda igen så återigen lite tomt här hemma. Får väl passa på att bre ut mig riktigt ordentligt i sängen. Eller kanske bjuda upp magnum och gosa med honom.
Obs älskling, jag bara skojar!

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *