Sjuk…igen…

Strålande väder ute. Bra kallt (ca -20) men solen värmer redan skönt och det ser ut att bli en sån där riktigt bra dag att parkera sig i en snödriva. Tyvärr blir det inga direkta aktiviteter för oss idag, då William blivit sjuk igen. Vaknade i natt när han var ledsen, och kände då att han var riktigt riktigt varm. Tog av honom pyjamasen och gav honom lite kallt vatten och han kändes genast lite mindre varm men hade ändå 39,2 i temp. Fick en Alvedon och sen slumrade vi båda lite halvdåligt resten av natten. På morgonen hade han sen 38,9 men kändes betydligt svalare och var ändå ganska pigg. Han leker här lite till och från, blandat med en massa sitta-i-knäet-hos-mamma-mys. Blir det bra väder och mildare mitt på dagen så går vi ut en stund men det är snabba svängningar till ren förtvivlan så vi får se hur länge han tycker det är kul.
Många barn på dagis som dragits med dessa följdsjukdomar med sega feberperioder så vi får väl se hur länge det varar. Trist!

Igår var vi på djungelhuset och hade riktigt skoj. Inga tecken alls på annalkande feber utan full fart och bara glada miner.

Martin var på servicerunda torsdag och fredag, men kom hem igår kväll. Blir mycket som ska hinnas med i helgen innan han åker igen  på måndag morgon. Lite trist när man knappt hinner ses men det är ju samtidigt bra med en period med mycket att göra när det varit lugnt så pass länge.

Melodifestivalen ikväll, final! Givet att man måste titta, eller hur?! Ganska många bra låtar till final och inte alls givet vem som vinner.

image

På djungelhuset

image

Trötta efter febrig natt

image

Man får roa sig så gott man kan när man inte är kry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *