Tung vecka!

Den gångna veckan har varit en väldigt jobbig vecka. 16 december somnade Zingo in, då hans artros blev sämre och han mådde märkbart dåligt. En hund med större hjärta än Zingo får man leta efter, och det känns väldigt tomt i huset efter honom.

Samma dag som Zingo försvann så blev Maja dålig. En av de knutor hon haft i flera år utan att de orsakat henne några problem började plötsligt ändra karaktär och det märktes att den gjorde ont. Även om vi inte vet exakt hur gammal Maja var så var det i alla fall tydligt att hon var väldigt gammal och då hon dessutom var väldigt rädd för veterinärer så fattade vi beslutet att hon skulle få somna in innan smärtan blev värre. Hon har verkligen varit mattes hund i alla år, och den bästa vän man kan tänka sig. Den 20 december fick hon följa efter Zingo och saknaden efter dem båda är enorm.

Vår glädje i tillvaron är i alla fall vår nyaste familjemedlem, Trigger. Han är nu 10 veckor och växer så det knakar. En väldigt självständig men samtidigt otroligt social och gosig kille, och han är helt underbar.
Då vi hela tiden sagt att vi vill ha varsin hund så har vi nu beställt ytterligare en valp, som vi får hem strax efter nyår. Även denna gång en labradorvalp, en gul hane, som verkar mycket lovande. Mer om honom lite senare!

En trevlig nyhet mitt i allt elände är att Jenni vann Vi i Villas fototävling med tema ”Julstämning”, med bilden nedan (utan juldekorationer och -hälsning). En Quooker värde 13000 kr var priset – inte dåligt!

Vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul!

God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *