Söndagskväll

Så är snart veckan slut. Söndagskväll framför så ska det låta på tv, efter att ha tittat på Melodifestivalen på SvT play,då vi inte såg det igår. Igår hade vi första barnfria kvällen på stan på bra länge. Tant Marlene och tant Eila satt barnvakt och hade en kalaskväll här hemma med William, Magnum och Mango. William är fortfarande inte helt i form, men det gick bra ändå, och han tyckte nog det var roligt att få leka med sina tanter. Själva for vi till stan och mötte upp med Elisabeth och Johan för en väldigt trevlig kväll. Först fondue (och efterrätt) på En liten röd och sen bio (Django unchained). Riktigt god mat och en riktigt bra film (är i vanliga fall intet stort Tarantino-fan, men här hade han lyckats bra), och förstås trevligt sällskap. Tack snälla Marlene & Eila! Idag tog vi en liten tur med skoter och pulka. Första riktiga skoterturen med William så vi ville inte åka för långt. Åkte bara ner till en av dammarna och satte oss där och grillade korv innan vi körde hem igen. William var inte helt med på noterna och det märktes att han fortfarande inte är riktigt i form. Var gott ganska nöjd när han fick sitta i min famn och mysa, och förstås när vi åkte i pulkan!

image

image

image

image

William var feberfri i fredags, men har nu feber igen så blir vab igen imorgon. Tror han fortfarande har ont i halsen för han äter ganska dåligt. Jag känner mig också halvkass och har nu haft huvudvärk i tre dagar. Kan förstås bero på att jag sovit väldigt dåligt och väldigt lite, men tror det även har med influensan att göra. Känner det även i bihålorna nu också. William är fortfarande väldigt hostig och rosslig, stackaren. Nu vill vi bli friska I eftermiddags fick William tag på vällingburken. Ojdå.

image

image

image

image

Var ju förresten på jaktmötet i Föllinge i veckan. En bild från mätningen av Eriks älghorn, som fick brons.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *