Helg

Dagarna går och det är nu helg igen. Eller rättare sagt, helgen har snart kommit och gått. Det är söndag em och jag sitter nu på Williams rum och leker med honom och undrar lite hur vi ska lyckas hålla honom vaken (och helst glad) ett par timmar till. Trött kille…
Igår for vi en tur till Krokom, jag, William och T som vi är stödfamilj åt. Martin skulle också följt med, men fick istället åka på jobb. Vi besökte Krokoms motorbana och derad veteranskoterrace, vilket William tyckte var väldigt spännande. Brummade ju bra!
Tog nog på krafterna för han blev väldigt trött, så efter bara nån timme åkte vi vidare och uträttade lite ärenden innan vi for hemåt. Fick trevligt besök och fikade och pratade skit, vilket ju är underskattat! Tidig kväll för William, och sen melodifestivalen för oss andra.

image

Magnums svans verkar läka bra och han får nu slippa tratten alltmer under uppsikt – något han njuter synbart av!

image

Idag har Martin och T bytt batteri på skotern och tagit hem den och pulkan. William fick sin allra första provtur, något som verkligen uppskattades. Roligt ju!

Annars är dagen ganska lugn idag. Jag var och tränade i morse, vilket kändes bra. Har dock fortfarande ont i ryggen, ner mot benet. Vet inte om det är ischias eller nån annan nerv som ligger ikläm, men störigt är det och ont gör det, framförallt när jag går i trappan eller drar William i pulka (vilket ju förstås kanske inte är så smart att göra med den snedbelastning det ju blir, men han tycker ju det är så skoj…). Det värsta är ju nog dock att sömnen blir lidande och jag aldrig känner mig utvilad när det är så. Är nog dags att hitta en ny kotknackare att bli misshandlad av…

Ikväll ska Martin försöka ta sig iväg till ett möte angående bygdens dåliga vägar, om inget kommer emellan – hoppas att det leder till förbättringar på den fronten, det behövs!

Imorgon ska William till dagis – börjar nu med fyra dagar i veckan istället för tre, så inga fler lediga måndagar förutom i undantagsfall. Jag behöver mer tid på kontoret och han mår nog bara bra av att rejsa av sig lite mer med kompisarna. Verkligen skönt att han trivs så bra på dagis!

image

Har lekt lite med brio-järnvägen nu ett tag. Lite svårt när vi tre inblandade inte har riktigt samma uppfattning om hur man leker med tåg och järnvägar, men huvudsaken är väl att de andra två är nöjda iallafall…

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *