Helg

Blir alltid liksom lite förvånad när det är söndagskväll och undrar ofta vart helgen tagit vägen – den går ju alltid så snabbt!
Helgen har varit lugn, och det har väl varit första helgen på mannaminne som vi inte haft en massa måsten och jobb. Igår morse var jag och tränade och därefter kom Marlene, ”dansken” och Eila på besök.

Idag blev det gofika på gofika, först hos café karamell och sen hos goda grannar. William var lite småkinkig och det märktes tydligt att han var jättetrött. Halv sex gick han i däck, men det brukar inte vara några problem (ta i trä) utan han brukar sova till åtminstone halv åtta numera, ibland ännu längre.
Ett par pulkaturer har vi förstås också hunnit med i helgen, och idag fick William även prova på att åka snowracer. Roligt! Brummade bra minsann…
Under dagens pulkatur hoppade William ur pulkan och plumsade ut i djupsnön och åkte sen som en säl nerför sluttningen så pappa fick plumsa ut och hämta honom.

Kört lite ved nu på kvällningen, liksom hösilage till hästarna. Plockat undan julgrejerna (började bli hög tid) och småplockat lite här hemma. Bokat flyg/tåg till Martins utbildning i Österrike. Busat och myst. Kort sagt en ganska bra helg!

Fått ytterligare uppdatering från Triggers nya matte och det går fortfarande riktigt bra för dem båda – härligt!!
Magnum har fortfarande tratt och bandage. Ska på återbesök imorgon och då hoppas vi allt ser bra ut, även om vi redan vet att tratten och bandaget kommer att få hänga med ett tag till.

Förutom detta så kan vi nämna att William fått ytterligare en kusin idag, en liten (eller ja, ganska så stor faktiskt) Job.

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *