Advent

image

image

image

Så har första advent kommit, och med detta kylan. Redan igår kväll var det -16,5 och i förmiddags hade temperaturen sjunkit ytterligare, till -18. Kändes dock trots det lite mindre kallt då det slutat blåsa och inte är riktigt samma råa kyla som det varit de senaste dagarna.

I fredags hade martin och William pojkkväll medan jag och marle hade efterlängtad tjejkväll. Vi hade väl från början tänkt festa till det ytterligare med lite vin, men då min rygg varit riktig kass några dagar och jag knaprat lite tyngre medicin så fick vi nöja oss med god middag och efterrätt. Inte fel, det heller!

Igår bjöd företaget sina anställda med respektive (dvs totalt var vi fyra personer…) på julbord och Garvsyra på kaxås bygdegård. Riktigt trevligt var det! Duktiga Eila var barnvakt, vilket väl kanske inte var den lättaste dagen att vara det på med tanke på att William verkar börja få samma som jag har, med huvudvärk och ont i halsen. Men det gick bra till sist iallafall och som sagt, vi hade en riktigt bra kväll. Tack goa Eila!

Idag har vi fixat och donat lite här hemma och för ett par timmar sen packade Martin bilen och for med magnum mot dalarna för ett par mindre jobb. William, trigger och jag roade oss med att prova den nya tomteoutfiten vi köpt inför lucia på dagis. Ok, det var kanske jag som roade mig mest, men de andra två verkade också med på noterna, åtminstone ett tag… Tog lite fler bilder med kameran, som var bättre, men lägger iallafall upp lite bilder här som är tagna med mobilen.

Nu har teven lagt av helt och hållet och vi kommer nog inte att skafda nån ny förrän vi kommit in i nya vardagsrummet. Förhoppningsvis håller vi tidsplanen någorlunda, särskilt nu då vi får lite mer hjälp av snällaste Anders som snart kommer upp igen. En riktigt trevlig överraskning att han kommer upp, ska bli jätteroligt att träffa honom igen.

Ha en riktigt trevlig första advent allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *