Skitdött

Första jaktdagen idag efter jaktuppehållet. Väldigt tyst, eller för att citera den som ristat in vad han eller hon tyckte i jakttornet där vi började dagen: skitdött.

image

Kallt var det också, och jag har varit genomfrusen sen vi kom hem, trots ett långt varmt bad. Misstänker att jag har något i kroppen, har inte kännt mig helt hundra de senaste dagarna och det känns som jag är på väg att få feber. Får väl se hur det är imorgon, hade ju tänkt jakta då också men har jag feber så får jag kanske stå över.

Lite dålit med älgspår var det tydligen i skogarna, men desto bättre med björnspår. Skulle ju vara så roligt att få se en björn live nångång! Men visst, kanske helst från bilen…

William är bättre från sin förkylning men magen är fortfarande lite i olag, och den stackars rumpan har ju sett bättre dagar. Inte roligt att byta blöja när det gör så ont, men vad ska man göra…

Trigger går fortfarande på medicin och specialfoder, men imorgon ska vi börja blanda in hans vanliga foder. Förhoppningsvis ska det gå bra. Han verkar annars ha repat sig bra.

Magnum är det bra med. Nöjd att vara hemma igen efter att ha varit med husse ett par dagar på servicerunda. Han och William brukar sitta på varsin sida om grinden och William sticker då igenom en massa leksaker till magnum som han sen springer upp med på ovanvåningen. Då får husse eller matte springa efter för att försöka förhindra att det blir söndertuggat, och där nere står William och skrattar, redo med nästa pryl att sticka igenom…

Annars har det väl inte hänt så mycket. Påbörjat julklappsinköpen så smått – det går ju snabbt dit! Lär väl förmodligen vara hemma i jul, och det ser ut som vi nog blir själva i år. Kan ju vara skönt nu så länge William fortfarande är för liten för att förstå riktigt vad det handlar om – nästa år kan nog förväntningarna vara lite större…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *