Bröllopsdag

Idag för sex år sedan stod vi i everlövs kyrka och sa ja till varandra. Mycket har hänt sedan dess, men vi är iallafall överens om att vi fortfarande hade sagt ja till varandra, och det känns naturligtvis riktigt bra. Det är ju inte alls självklart – om man ser sig omkring finns det bra många par som hunnit dela på sig på betydligt kortare tid än så. Igår kväll gick årets händelse i kaxås av stapeln – the house is rocking. Hade först tänkt ta dit, men avstod av flera skäl. Framförallt för att vi ville ha en myskväll tillsammans, vilket vi också hade, med fondue, lite rödvin och annat gott, men även för att min rygg inte känns riktigt bra och Martin är mer än nöjd på kvällarna efter att ha hållt på med veden hela dagen. Dessutom är William lite förkyld så det känns inte riktigt schysst att lämna honom med barnvakt då (kan bli många tårar och mindre trevliga blöjor…). Och som om det inte var nog så är trigger fortfarande på djursjukhuset så vi ville finnas tillgängliga på telefonen om det skulle vara något särskilt.

Igår var det loppis i tångeråsen, och jag och William var där hela dagen med en massa saker som vi hoppats på att få sälja. Tyvärr kom det inte så mycket folk, men fick iallafall sålt lite grann åtminstone. Köpte visserligen en del också – en jaktrygga, en gosig hundkudde till William, en bok samt en leksak som William lekte med nästan hela dagen som jag ju nästan blev tvungen att köpa 🙂
William var lite gnällig på förmiddagen och inte alls med på noterna, men efter att han sovit en stund i vagnen gick det bättre. Till sist var det full rulle med de andra barnen som var där och han hade verkligen roligt! Jag är lite imponerad av hur gulliga och tålmodiga de andra barnen är med honom, och det var jätteroligt att se hur fint de lekte tillsammans.

All aktivitet tillsammans med förkylningen tog iallafall ut sin rätt till sist. Lyckades hålla William vaken till halv sex och inte en minut längre. Sen sov han till kl sju imorse, med två matningar och ett blöjbyte däremellan. Han vaknade nog vid halv sju men låg o lekte i sängen en bra stund så vi behövde inte kliva upp förrän en bra stund senare. Idag är han väldigt röd om kinderna och kass i magen (var han igår också) och väldigt snorig, men ganska pigg o glad. Blir nog en lugn dag hemma, med eventuellt bara en resa till stan för att hämta Trigger – förhoppningsvis!

Trigger blev alltså kvar på djursjukhuset. De körde kontraströntgen hela natten fredag-lördag utan att hitta något konstigt. Han var betydligt piggare på morgonen, men kräktes fortfarande så därför ville de behålla honom för behandling och observation. De satte igår in ytterligare dropp samt någon medicin för magen. Väntar nu på att de ska höra av sig igen, så får vi väl se vad som händer härnäst.

Idag regnar det för fullt. Martin är ute i skogen och fäller träd inför kommande vintrar, medan jag o William som sagt tar det lugnt inne. Nu börjar det låta lite gnälligt o gäspigt så nu blir det nog en saga i soffan. Ha en bra dag!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *