Det var ju inte precis igår…

Ja jisses  vad tiden går…. Inte bara dagarna utan månaderna och åren också! Det var bra länge sen vi uppdaterade vår blogg/hemsida, vilket vi fått lite pikar för, så tänkte försöka sparka igång den igen och se om vi lyckas återuppliva den. Dock kommer vi att vara lite restriktiva med bilder på barnen.

Det börjar närma sig jul med allt vad det innebär och just nu är det en hel del att stå i så uppdateringarna här på bloggen får komma lite efter hand. Ska försöka få till så att det går att lägga upp nån bild från mobilen också. Försökte ju det sist, men det funkade inte då och det var väl en av anledningarna till att bloggen dog lite. Dock har jag numera en ”ny” mobil, som jag hoppas ska funka bättre. Fortsättning följer 🙂

Har iallafall uppdaterat sidorna lite här på hemsidan. Sidan med Trigger är bortplockad, då det var länge sen han flyttade och vi har ju numera ”bara” Magnum kvar. Även hästarna är borta, så deras sida kommer också att försvinna (lite tekniskt strul gjorde att det får vara kvar lite till). Företagssidorna är uppdaterade då Jennis företag är nerskalat och och fokus ligger på JEMT Vatten och Värme som vårt huvudsakliga företag heter nuförtiden, sen vi bytte namn tidigare i år.