Utställning

Helgen har bjudit på hundarnas tredje utställning. Den första var som sagt i Sandviken, vilket vi berättade om förra gången vi skrev. Veckan därpå var vi på Frösön, där Trigger återigen tog sig till BIS-final och fick en hedrande 3:e placering, medan Magnum fick hp och väldigt fin kritik.
Dagens utställning var i Strömsund, och för första gången ställdes Trigger i valpklass II (6-9 mån), medan Magnum var kvar i valpklass I (4-6 mån). Magnum blev BIR med hp och tog sig vidare till BIS valp final, där han blev 2:a. Trigger blev också BIR med hp, och vann BIS valp finalen, så vi var riktigt nöjda med våra fina grabbar idag!

Våren är på gång även här i Oxböle, och även om vi fortfarande har mycket snö märks det nu skillnad från dag till dag och det är allt fler och större bara fläckar som tittar fram. Nu känns det som att det ska bli ganska skönt med vår och sommar – nackdelen är förstås att det är väldigt tråkigt just nu i snösmältningen, då allt är smutsigt och blött och geggigt och det är svårt att ta sig ut i skogen.