Summering

 Så var det ett nytt år igen… Förra årets slut bjöd på en del med- och motgångar, det vi kommer att minnas mest är förstås att vi förlorade både Zingo och Maja, inom några få dagar. Underbara hundar, båda två, som vi aldrig kommer att glömma!

Zingo och Maja - älskade och saknade

Betydligt mer positivt var ju då att vi fick två nya familjemedlemmar! Trigger anlände i början av december och i måndags kom vi hem med Magnum. Då Trigger plötsligt blev ensam hund bestämde vi oss snabbt för att vi ville ha en valp till, och helst då så jämngammal som möjligt med Trigger. Vi hade turen att hitta en mycket lovande valp från en kennel utanför Tierp, och i söndags for vi ner tillsammans med Trigger och övernattade på hotell i Gävle, för att sedan hämta hem Magnum på måndagen. Även han är en labrador, fast en gul sådan. En mycket snygg och social liten kille, med mycket stark vilja! Givetvis är och blir det mycket jobb nu ett tag framöver, med två små valpar, men det känns mest roligt. I framtiden väntar lite utställningar – var och när vet vi inte riktigt än, men kommer att börja titta lite mer på det inom kort.

Trigger

Magnum

Julen var ganska lugn och trevlig. Malin tillbringade jul och nyår med sin familj, medan vi fick besök av Anders och Anne-Lisbeth över jul. Elisabeth och Helge gjorde också ett par stopp på vägen, till och från Helges familj i Norge, och efter jul kom Jennis bror Jens med sina största barn Oscar och Moa och stannade över nyår. Riktigt roligt att äntligen få besök av dem – mindre roligt var att de tog med sig magsjuka hit och blev dåliga alla tre… Men men, det viktigaste är ju trots allt att umgås och det hann vi ju med, även om vi bara fick gjort en bråkdel av det som stod på önskelistan. Men lite skoteråkning blev det ju i alla fall, vilket kanske var viktigast av allt!

Oscar och Moa på besök

Nu har vi väl i princip återgått till vardagen igen, med undantag för småvalpsperioden med allt vad det innebär.

Kylan verkar ha gett med sig lite och temperaturen har nu lagt sig runt ca -10 ett tag. Vi har fått mer snö och det verkar vara mer på väg.

Passar på att önska er alla en God Fortsättning!