Tunnbrödsbak

Jobbet har tagit väldigt mycket tid för oss båda de senaste veckorna, och varken tiden eller energin har räckt till mycket annat. Vi har dock hunnit engagera oss en del i byalaget och har varit på en del möten för att planera kommande aktiviteter. Vi vill gärna slå ett slag för att folk ska komma till Tångeråsens bygdegård lördagen 6 December, då där blir musikcafé med Dag Westling. Helgen därpå, 13 December, blir det luciafirande för de yngre.

En vacker oktobermorgon i Oxböle

Vi vill även tipsa om nya låtar av Albert Ross and the Otters – väl värda att lyssna på! Bandet har haft en del spelningar hemma i England på sistone och har även en hel del bokningar framöver.

Albert Ross and the Otters

Förra helgen fick Jenni äntligen testa på att baka tunnbröd, och med hjälp av Margit så gick det riktigt bra! Bröden blev inte bara goda, de blev faktiskt både tunna och runda!

Vädret har varit väldigt skiftande de senaste veckorna. Vissa dagar har varit fantastiskt vackra, medan vissa dagar har varit rent bedrövliga. Vi fick den första snön 3 oktober, men den regnade bort ganska snabbt.

Åreskutan i dimma

Martin var ledig i fredags och hade då tur med vädret, så han tillbringade största delen av dagen på motorcykeln, innan det var dags att ställa in den för vintern.

Hästarna har nästan full vintermundering nu och är riktigt lurviga och varma.

Soluppgång över Oxböletjärn