Skidor

I Februari var det gott om folk i stan – då var det nämligen skidskytte-VM. Vi åkte dit på lördagen och tittade på herrarnas stafett och damernas masstart, och det var riktigt kul att se även om det kanske inte gick så bra för Sverige.

Skidskytte-VM i Östersund

Martin körde och voltade med sin jobb-bil, men klarade sig efter omständigheterna ganska bra. Lite ont i rygg och nacke fick han dock, men som sagt, det kunde varit betydligt värre. Bilen blev lite mer tilltygad och fick tillbringa ett par veckor på verkstad.

I Februari fick vi även besök av David och Katharina. Vi hämtade dem i Mora när Katharina hade åkt Vasa-loppet, och de flög sedan hem från Östersund. Vädret höll sig bra hela vistelsen, så vi hade tur och hann med både lite sightseeing, skidåkning (både på längden och utför), ridning och skoteråkning.

David, Katharina och Zingo trivs i snön

Martin, Jenni, Katharina och hundarna framför huset

Martins f.d. kollega från Electrolux i Malmö, Torbjörn med familj, var i Åre under sportlovsveckan (v.8 för skåningar), och vi passade då på att åka dit för att träffa dem för en väldigt trevlig em. Vi hade med skotern, så att de fick prova på att köra lite.

I slutet av månaden var det även dags för 9:ornas musikal på Änge Skola. De var otroligt duktiga, och Jenni var extra stolt över sina elever!

Snödjup >110 cm.

En vacker vintereftermiddag i Oxböle