Håhåjaja

Har ju gått ett bra tag sen vi senast uppdaterade bloggen. Anledningen är att min nya mobil är på lagning. Och det är ju inte så att jag lämnat in den på lagning bara för skojs skull utan den hängde sig hela tiden, vilket ju gjorde det omöjligt att använda den på nåt vettigt sätt. Inte imponerad (dagens understatement)!

Dessutom har Martin varit bortrest i jobb en hel del och min begränsade datortid har fått prioriteras till jobb.  Ser ut att kunna bli lite dåligt ett tag till, åtminstone tills jag fått tillbaka min mobil, men sen är vi förhoppningsvis på banan igen 🙂

 

 

God fortsättning!

image

image

image

image

image

image

Tänkte med dessa bilder från förmiddagspromenaden önska er alla en riktigt god fortsättning på det nya året. För vår del började detta året betydligt bättre än det förra slutade (med feber för Lilleman, ont i öronen på storeman, huvudvärk för pappa, ont i bihålorna för mamma och en ryslig hosta på oss alla utom pappa) och vi fick oss en härlig promenad efter frukost. Temperaturen har sjunkit några grader och det känns åter som det kanske finns hopp om en vinter iallafall.

Gårdagen tillbringade vi hemma i lugn och ro. God middag blev det iallafall – helstekt tjäder (den som Martin körde på i höstas) med hasselbackspotatis och enbärssås, med marängsviss till efterrätt. Mums!

Äntligen back online!

Som ni kanske har märkt så har det (precis som jag förvarnade om) varit lite stök runt flytten till nytt webbhotell. Nu fungerar det iallafall hjälpligt, så att det går att läsa samt lägga upp nya inlägg. Dock saknas fortfarande en stor del av de gamla bilderna, men det kommer.

Börjar med att lägga upp några av bilderna från Marios sexmånadersfotografering i eget – lösenordsskyddat, som vanligt – inlägg. Uppdaterar så småningom med bilder och info från de senaste dagarna, hinner inte det just nu då det snart är dags att hämta från dagis.

Flytt

Kommer förresten att flytta hemsidan till ett nytt webbhotell inom de närmsta veckorna (beroende på när jag får datortid…) och under tiden så kan det hända att sidan antingen ligger nere eller ser konstig ut (eller förmodligen först det ena och sen det andra). Inga konstigheter alltså, utan det kommer att rättas till så småningom.