Bättre

image

Man vågar förstås inte ta ut något i förskott, men ännu har vi inte märkt av något onaturligt med William på något sätt efter smällen. Han är lite trött och kinkig emellanåt men tror det mest beror på att han blivit förkyld och sover dåligt när han är så snorig. Annars verkar ha må bra och svullanden över skadeområdet har gått ner bra. Blev dock tillsagd om att skadan bör dokumenteras av läkare ifall det längre fram skulle visa sig uppstå komplikationer så jag tänkte ringa till hälsocentralen imorgon och prata med dem. Hjärnan är ju otroligt komplicerad och man vet ju inte om det uppstått mindre blödningar som vi inte märkt av ännu. Finns ju även tillfällen då en smäll mot huvudet orsakat epilepsi senare i livet. Helgen har varit lugn, framförallt för att det har känts viktigt att låta William vila ordentligt. Hade funderingar på att åka till Åre på höstmarknaden men det kändes onödigt. Fikat med lite goda vänner både lördag och söndag, annars har vi mest myst och lekt, både inne och ute. Martin har varit lite mer flitig och klyvt ved nästan hela helgen, igår i pissregn men idag i lite bättre väder som tur var. Pecka har varit här idag och flyttat ett lass med jord och sten som blev över sen dränering/vatten/avlopp-projektet och sedan jämnat till lite. Blev bra! Ska hit lite mer sten, och sen till sommaren får man nog fixa till det lite ytterligare när det satt sig, men ser iallafall bra ut nu.

This entry was posted in gården, William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>