Babymonitor

Förresten, för att följa upp ett av de tidigare inläggen så kan jag nämna att vi är väldigt nöjda med den nya babymonitorn vi köpte på barnens hus. Dyr var den, men det är den väl värd eftersom den fungerar så bra, även ut på kontoret. Inga störningar, bra mottagning och räckvidd, liten och smidig. Rekommenderas! Märket var neonate, modellen minns jag inte just nu men står i det tidigare inlägget så den som undrar kan ju söka efter neonate här på sidan så kommer det upp.

Regnigt och kallt idag. Babymonitorn visade 4 grader när William sov ute i förmiddags. Men han är ju så mysigt nedbäddad i sin voxipåse så han fryser inte. Trivs allra bäst just när han får sova ute och det är svalt i luften. Sov ett par timmar i förmiddags och det behövde han nog efter veckan som varit med dagis, smäll i huvudet och allt. I natt var jag in och väckte honom för att kolla så att han var ok, och sen vaknade han dessutom ganska tidigt. Nu ser han iallafall ganska pigg och glad ut – härligt!

This entry was posted in William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>