Höstdag

Har haft en helt fantastisk höstdag – sådana här dagar är svårslagna! Strålande sol, klarblå himmel, otroligt frisk luft, dritt från insekter, och så dessa otroliga höstfärger som riktigt lyser! Lagom friskt med tio grader och helt vindstilla. Började dagen med en morgonpromenad tillsammans med svärmor, hundarna och William. Sen var det dags att säga farväl till svärmor för denna gången – tack för att du kom! Efter att ha lämnat av Anne-Lisbeth på flygplatsen fortsatte jag och William till barnens hus, där vi spenderade gott och väl ett par timmar. William hade fantastiskt roligt, först med att fara runt med en boll runt hela butiken och sen med att följa efter en något äldre kille på en trampcykel (dvs den äldre killen satt på trampcykeln och William lade in allra högsta krypväxeln och var väl så snabb!) för att sen leka med en traktor och en massa leksaksdjur. Fyllde sen på förrådet av blöjor och lite andra nödvändigheter innan vi fortsatte hem. Här har vi sen lekt ute nästan hela eftermiddagen; plockat vinbär, åkt rutschkana, gungat, gosat med hästarna, mm. Nu är William otroligt trött, men vill gärna att han ska hålla sig vaken en liten stund till. Gick nyss upp på hans rum och då fick han lite ny energi så det ska nog gå bra. Köpte en ny babymonitor på barnens hus, som jag hoppas ska vara bättre än den jag köpte på tradera… Jäkla skit! Om William ligger på bron så hör jag honom
ytterdörren men inte i monitorn. Inte en chans att den fungerar ut på kontoret så därför fick det bli en ny. Ganska dyr, men väl värd priset om den fungerar! I annat fall får vi byta och prova en av de andra modellerna.  Detta var iallafall en Neonate bc5000a, om det säger något.

Hemma på gården går arbetet med tillbyggnaden framåt och just nu håller Martin och svärfar på att såga upp ett hål mellan tillbyggnaden och den gamla delen! Spännande!

Denna helgen har jag inte jaktat. Har inte hört hur det gått för de andra, men de for här förbi med älgdragaren idag så något lär det ju ha blivit.

image

En bild på svärmor och Trigger, tagen vid Hön.

This entry was posted in familj, gården, hästarna, Hön, jakt, William. Bookmark the permalink.

One Response to Höstdag

  1. Anne-Lisbeth says:

    Tack för en härlig helg. Hade gärna stannat och njutit den fina höstdagen och lekt med William.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>