Hemresa

Vi körde tillbaka hem på fredagen efter några mindre trevliga dagar i Skåne, då Martin samt båda hans föräldrar blev sjuka. Tyvärr innebar detta att vi ej kunde träffa alla som vi hade hoppats, men förhoppningsvis får vi tillfälle att ta igen detta i Augusti då vi far ner till Skåne igen på bröllop.

När vi kom tillbaka hem till Oxböle blev vi minst sagt överraskade. När vi for hemifrån hade vi 60-70 cm snö, men på de två veckor vi varit borta hade nästan all snö försvunnit! Det hade till och med börjat växa på sina ställen och skiftar i grönt i trädgård och hagar. I hästarnas vinterhage var det swimmingpool ner mot stallet, men detta verkar hästarna mest glada över och står ofta och leker i vattnet. Hästarna, ja, de har haft det bra under tiden som vi har varit borta – tack för hjälpen, Emma!

This entry was posted in familj, hästarna, resor, skåne. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>