Håhåjaja

Har ju gått ett bra tag sen vi senast uppdaterade bloggen. Anledningen är att min nya mobil är på lagning. Och det är ju inte så att jag lämnat in den på lagning bara för skojs skull utan den hängde sig hela tiden, vilket ju gjorde det omöjligt att använda den på nåt vettigt sätt. Inte imponerad (dagens understatement)!

Dessutom har Martin varit bortrest i jobb en hel del och min begränsade datortid har fått prioriteras till jobb.  Ser ut att kunna bli lite dåligt ett tag till, åtminstone tills jag fått tillbaka min mobil, men sen är vi förhoppningsvis på banan igen :-)

 

 

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>