Gårdagens soluppgång

image

Kan ibland bli lite less på mig själv för att jag blivit så dålig på att ta med den riktiga kameran ut sedan mobilerna fick hyfsade kameror. Hur smidigt det än är med mobilerna så kan de ju aldrig återge färger mm som en riktig kamera.
På bilden ovan kan man åtminstone ana sig till hur vacker gårdagens soluppgång på väg in till Östersund var. Men jag önskar verkligen att jag haft den riktiga kameran och tid att stanna och mixtra lite…

This entry was posted in natur and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>