Äntligen back online!

Som ni kanske har märkt så har det (precis som jag förvarnade om) varit lite stök runt flytten till nytt webbhotell. Nu fungerar det iallafall hjälpligt, så att det går att läsa samt lägga upp nya inlägg. Dock saknas fortfarande en stor del av de gamla bilderna, men det kommer.

Börjar med att lägga upp några av bilderna från Marios sexmånadersfotografering i eget – lösenordsskyddat, som vanligt – inlägg. Uppdaterar så småningom med bilder och info från de senaste dagarna, hinner inte det just nu då det snart är dags att hämta från dagis.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>