Luftledningar och soluppgångar

Tö! Vi har haft några dagar med plusgrader med resultatet att gårdsplanen hade utgjort en perfekt isrink för hockeyträning eller liknande. Om man nu kunnat åka skridskor alltså…. Ok, hälften av oss kan, resten tycker inte att det är lika kul…

Även Jenni har börjat jobba, så vi har nu båda återgått till det normala efter en mycket skön ledighet.

Vi fick besked från Jämtkraft att de kommer och plockar ner luftledningarna som går genom hästarnas vinterhage nästa vecka. Så igår gjorde vi klart hagen som vi påbörjade tidigare i höstas, på grannarnas mark, så att hästarna kan gå där under tiden. Lite svårt är det dock för dem att ta sig fram där, med hård skare och snö upp till magen, så vi körde upp lite spår åt dem med skotern först för att göra det lite lättare. Ännu har de mest hållt sig i den gamla delen av hagen, men visst är de nyfikna på nya hagen!

När vi gick morgonrundan med hundarna igår så var soluppgången helt spektakulär.

Soluppgång över Almåsaberget

Soluppgång över Almåsaberget

Dimman lättar över Lien och Landögssjön

Soluppgång över Oxböletjärn

This entry was posted in hästarna, jobb, natur. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>