Fina fisken

God fortsättning till er alla!

Vår nya julbock

Här i Oxböle snöar det för fullt, och vi har åkt en hel del skidor och haft det allmänt lugnt och skönt under vår ledighet. Martin börjar arbeta på måndag, medan Jenni har ytterligare ett par dagars ledighet, tills på torsdag nästa vecka.

Orre i trädtopp utanför huset

Jenni har jobbat lite på hemsidan, för att få den engelska versionen uppdaterad och publicerad, för att våra vänner och bekanta på andra håll i världen ska kunna läsa vad vi skriver.

För övrigt håller vi även på att försöka samla ihop lite familjebilder, så om det finns någon som har något foto på någon avlägsen släkting till oss så får ni hemskt gärna höra av er!

Vi fick en trevlig överraskning för ett par dagar sedan då grannen tittade in med två fina fiskar till oss, en sik och en röding. Rödingen ligger i frysen, men siken tillagade vi omgående och det var något av det godaste vi ätit på länge! Tack Åke!

Sik och röding

Vi har också lekt en del med vår nya julklapp – fick ett stativ till kameran av Martins föräldrar. Nu ser vi fram emot nästa norrsken och hoppas på en del riktigt bra bilder!

Mys i soffan

This entry was posted in djur, familj, fotografering, jobb. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>