Det närmar sig,,,

image

…jakten och det är dags att ta tag i skyttet på allvar för att man ska känna sig säker innan det är skarpt läge. For ikväll ner en sväng till skjutbanan tillsammans med ett par gubbar i jaktlaget och sköt ett par serier på stående och löpande älg. Huvva, så vingligt det kändes – behöver nog några kvällar till innan det börjar kännas riktigt bra. Sen skadar det ju aldrig med en påminnelse – man ska ju helt enkelt undvika att skjuta på springande älgar, så är det ju bara.

Haft en regnig och lugn dag hemma idag. Imorgon är det barnens dag på långan och ev åker vi dit en sväng. Tar det som det kommer helt enkelt.

Sitter nu med Mario i famnen. Var så fruktansvärt övertrött att han bara skrek när jag kom hem från skyttet men kom till ro ganska snabbt i min famn efter en massa pussar och kramar och somnade sen gott. Lilla hjärtat, är inte så lätt att vara liten alla gånger.

/Jenni

This entry was posted in Buzzador, jakt, Mario and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>